Concertul pe care Lenny Kravitz urma sa-l sustina pe 28 septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti se amana pentru 2013, din cauza "unor obligatii contractuale ce nu au putut fi inlaturate, ce il retin pe artist pe teritoriul Statelor Unite ale Americii", informeaza organizatorii intr-un comunicat remis redactiei.

Lenny KravitzFoto: lennykravitz.com

Potrivit comunicatului citat, organizatorii concertului Lenny Kravitz - care era programat pe 28 septembrie 2012 in Piata Constitutiei din Bucuresti - au fost informati de catre managementul artistului in legatura cu imposibilitatea desfasurarii evenimentului la data stabilita, acest lucru datorandu-se amanarii intregului turneu european pe care Lenny Kravitz urma sa-l sustina in toamna aceastui an.

Drept urmare, concertul urmeaza sa fie reprogramat in 2013, o data exacta urmand a fi comunicata ulterior, precizeaza organizatorii.

"Lenny Kravitz se afla in prezent la New Orleans, unde este implicat in productia filmului "The Butler", in care detine un rol cheie. Perioada filmarilor a fost extinsa si pe durata toamnei, iar Kravitz este obligat prin contract sa ramana in Statele Unite pentru a termina filmarile.

Lenny Kravitz le cere scuze fanilor sai si este nerabdator sa revina la Bucuresti in 2013", a informat managementul muzicianului.

Biletele vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata in cursul anului viitor. De asemenea, contravaloarea lor poate fi recuperata de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand din data de 23 august si pana pe 28 septembrie 2012.

Cantaretul american a mai concertat in Romania in iulie 2008, pe stradionul Cotroceni din Capitala.