Nu fiti suparati daca nu ati avut timp sau bani sa plecati din Bucuresti in noaptea de Revelion. Si aici petrecerile se tin lant. Primaria Capitalei organizeaza traditionala petrecere din Piata Constitutiei, iar la Romexpo va avea loc Vanghelionul 2013. Cluburile si restaurantele din Capitala se intrec si ele in oferte. Daca petrecerile oferite de primarii au acces gratuit, pentru o noapte in club, cu mancare si bautura inclusa trebuie sa platiti intre 100 si 650 lei. La restaurant, o masa festiva costa intre 300 si 500 lei.

Noapte de RevelionFoto: Agerpres
  • Revelionul din Piata Constitutiei

Petrecerea, organizata de Primaria Capitalei va incepe la ora 19.00, moment in care va urca pe scena DJ Nicky F. De la ora 19.30, concertul continua cu trupele Antract, Lotus (noua trupa infiintata de Cristi Minculescu) si Directia 5. La ora 21.00 vor canta Vunk si Antonia, urmand ca, de la ora 22.00, sa urce pe scena Horia Brenciu & HB Orchestra. Timp de doua ore, Horia Brenciu si invitatii sai, (DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploiesteanu, Grasu XXL si Guess Who) vor incheia anul 2012 intr-o atmosfera incendiara, urmand ca, dupa focul de artificii, in primele minute ale Noului An, sa urce pe scena Voltaj. Intrarea este libera.

  • Revelionul din Piata Revolutiei

Aceasta este deja traditionala petrecere de Revlion organizata de ProTV. Evenimentul incepe la ora 21.45 si vor urca pe scena: Loredana, Connect-R, Smiley, Lotus si Cristi Minculescu, Anya, dar si trupa Lala Band. Vor urca pe scena si finalistii Vocea Romaniei. Intrarea este libera.

  • Vanghelionul de la Romexpo

La Romexpo, Primaria sectorului 5 va organiza, ca in fiecare an, Vanghelionul. Potrivit Mediafax, pe scena vor urca: Anastacia, David Bisbal Horia Brenciu, Andreea Banica, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar si trupele Voltaj si Directia 5. De asemenea, cei care isi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo ii vor putea asculta pe artisti consacrati de muzica populara romaneasca. Petrecerea va incepe la ora 19.30 si se va termina dimineata la 5.00. Taxa de acces este 100 -120 lei si include mancare si bautura.

  • Revelionul de la Plaza Romania

Primaria Sectorului 6 organizeaza o petrecere de Revelion in parcarea Anchor Plaza (situata in Bulevardul Timisoara nr. 26, Sector 6). Petrecerea incepe la ora 20.00 si vor urca pe scena: Suie Paparude, Guess Who, Raku, Grasu XXL, DJ Vasile - show sussinut de lumini sky tracer (lumini pe cer), DJ Gojira - show de lasere si lumini, acrobatiee - Trupa Xtreme pe cladirea Anchor Plaza. La ora 0.00 - foc de artificii. Intrarea este libera.

Petreceri in cluburi

Club Bamboo

Vor canta: Andreea Banica, Alex Velea, Connect - R. Taxa de intrare (bufet si program artistic) 200 lei. Mese si pachete bauturi pentru 8 persoane: 750/1000 de euro. Intrarea nu este inclusa.

Club Fratelli

Clubul organizeaza petrecerea "Orient Express - New Year's Eve 2013", inspirata din luxoasele calatorii cu Orient Express-ul. Atmosfera va fi intretinuta de Damian & Brothers. Gazda evenimetului este Ruky DeeJay. Pretul de intrare este 650 lei de persoana si include unlimited open bar. Dress code: Black Tie.

Boa Club

Clubul organizeaza petrecerea "Golden, new year's eve 2013". Taxa de intrare este de 400 lei si include gourmet buffet si open bar. Pentru a rezerva o masa de 6 persoane, doritorii trebuie sa plateasca inca 150 de euro, bani in care este inclusa si o sticla de sampanie.

Club Player

Program artistic: Gomorrrah Entertainment, Ibiza Performance, Dj`s Ya-Meel & Lau. Taxa de intrare este de 150 lei (include intrarea + bufet + program artistic). Consumatia minima la mese este de 2.000 si 3.000 ron (numarul de persoane nu este limitat).

Club Princess

Program artistic: Irina Loghin, Taraful din Clejani, trupa de dans modern, trupa de dans oriental. Taxa de acces este de 100 lei si include bufet suedez.

Club Maxx

Invitat special: Jean de la Craiova. taxa de intrare 150 lei/persoana si include intrare, masa si voucher de consumatie in valoare de 50 lei.

Club A

Taxa de intrare este de 150 lei, mancarea si bautura incluse.

Club Control

Program artistic: HEATSICK, MO PROBS, ALEXANDRU JIJIAN, BOGMAN, CLIZA. Taxa de intrare este de 140 lei si include bufet suedez si sampanie.

Restaurante

Caru cu bere - Masa de Revelion 490 lei;

La mama - Masa de Revelion - 360 lei;

Hanu Berarilor - Masa de Revelion - 490 lei.