Duminica, 10 februarie, la ora 14:00 la Caffe D'arthe, str. Popa Nan nr. 7 din Bucuresti, va avea loc cel de-al doilea eveniment de adoptii si colecta de hrana pentru pisicile strazii organizat de Streetcats, intitulat "Iubeste o pisica pentru o zi sau o viata". Streetcats este un proiect independent, de voluntariat, care se ocupa de bunastarea pisicilor strazii prin organizarea de evenimente de adoptii si colecta de hrana. Aflat la a doua editie, "Iubeste o pisica pentru o zi sau o viata" este singurul eveniment din Romania organizat pentru persoanele care salveaza pisici de pe strada si nu depind de nici o asociatia de protectie a animalelor.

Iubeste o pisica pentru o zi sau o viataFoto: HotNews.ro

Caffe D'arthe, locatia care gazduieste evenimentul de adoptii si colecta de hrana pentru pisicile strazii pentru a doua oara, este insasi un loc al iubitorilor de pisici, ele fiind reprezentate intr-o maniera plastica de la intrare pana la iesire.

Prin evenimentul "Iubeste o pisica pentru o zi sau o viata" de duminica, 10 februarie, ora 14:00, de la Caffe D'arthe, Streetcats isi propune sa gaseasca adaposturi permanente pisicilor abandonate pe strada si de asemenea sa stranga hrana pentru pisicile care nu isi vor gasi stapani in ziua respectiva.