Eddie Izzard, unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie britanici, vine pentru prima data in Romania, cu un show de stand-up comedy, care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 29 aprilie, informeaza organizatorii, Emagic, transmite Mediafax. Show-ul de la Bucuresti este inclus in noul turneu mondial al artistului, "Force Majeure".

Eddie Izzard, pe 29 aprilie, la Sala PalatuluiFoto: Myticket.ro

Renumit pentru aparitiile sale ca actor in filme de top precum "Ocean Twelve", "Ocean Thirteen", "Cars 2", "The Simpsons", "Valkyrie" si "Chronicles of Narnia", Eddie Izzard este totodata unul dintre cei mai talentati performeri de stand-up comedy, show-urile sale, printre care "Dress to Kill" si "Glorious", fiind apreciate peste tot in lume. Castigator al prestigiosului British Comedy Award, in 1993, Eddie a ajuns sa fie considerat in prezent unul dintre cei mai valorosi actori de comedie din istorie, ocupand locul 19 intr-un clasament realizat de personalitati ale industriei de profil.

In decursul carierei sale exceptionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul actor de comedie care a sustinut un spectacol individual la legendarul Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard s-au numarat personalitati de marca, printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino si Madonna.

Pentru primavara acestui an, Eddie Izzard pregateste un turneu mondial care se va numi "Force Majeure" si care va cuprinde nu mai putin de 25 de tari din Europa, Asia, Africa, bifand si aparitii in Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia. Cu aceasta ocazie, publicul roman va avea la randul sau sansa de a-l vedea live, pentru prima data, Eddie Izzard urmand sa sustina un spectacol pe 29 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile incepand de sambata pe www.Myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria "Mihai Eminescu" si Sala Palatului, la diferite preturi, in functie de distanta fata de scena, respectiv 80 de lei, 100 de lei, 125 de lei, 150 de lei si 200 de lei.