​De 8 martie, femeile au cazut in "Capcana barbatului". Capcana Barbatului (Mantrap) a devenit pentru o seara prin atmosfera creata de baieti (dansatori) o capcana pentru femei, dar una inofensiva in care singurul risc a fost distractia si o seara frumoasa petrecuta cu prietenele. Mantrap este nou deschis - in prima decada a lunii februarie, inaugurat cu un concert al trupei Asha.

MantrapFoto: Mantrap.ro

Conceptul Mantrap poate fi rezumat foarte simplu: eat, drink, stare - vii sa bei, sa mananci si sa "admiri peisajul". Mantrap este si singurul pub din Bucuresti care prezinta o echipa de super-ospatarite, fete frumoase, spre care clientii isi pot indrepta privirile cat isi beau berea, se uita la sportul preferat sau isi asteapta aripioarele picante.

Mantrap

Mantrap

Foto: Mantrap.ro

Pub-ul Mantrap (in traducere capcana barbatului) este situat pe Str. Ion Ghica, Nr. 6, la subsolul restaurantului Trattoria Verdi Universitate si are o capacitate de 150 de locuri. Mantrap este o adevarata capcana pentru barbatii ale caror gaturi se pot suci la vederea chelneritelor. Pentru imagini si preturile din pub, click pe site-ul Mantrap.

Jumatate pub si restaurant, jumatate deliciu vizual, Mantrap are tot ce trebuie ca sa nu mai scapi:

  • Mult sport! De la cele mai importante competitii la cele mai tari sporturi, peretii cu ecrane vuiesc de energie ca sa fim siguri ca n-o sa-ti mai dezlipesti ochii de pe ele.
  • Concerte pe scena! Incep devreme si nu se termina niciodata, ca zilele verii sau berea dintr-o halba de un litru. Deci, mainile sus pentru cele mai tari trupe romanesti, batai din palme si urale, si inca 4 beri pentru artisti.
  • Mancare, bautura, deliciu vizual peste tot! Abia aici e-aici: mancarea buna i-ar face pe americani gelosi, bauturile bine-alese i-ar supara pe englezi, in timp ce fetele care te servesc sunt absolut delicioase.