Am ales o zi ca sa ne simtim bine si sa aducem zambetul pe fetele unor copii care duc pe umeri greutati prea mari pentru varsta lor inocenta. Copii care nu au si pentru care ziua de maine poate insemna foame, daca nu ar fi oamenii din Fundatia Sfantul Dimitrie care sa-i gazduiasca si sa-i indrume. Pentru a pune o caramida de iubire in acest efort urias ne intalnim sambata 13 aprilie 2013, la ora 19:00, la Libraria Predania. Oferim un concert caritabil - voce, pian, flaut si vioara.

Am ales o zi ca sa ne simtim bine si sa aducem zambetul pe fetele unor copii care duc pe umeri greutati prea mari pentru varsta lor inocenta. Copii care nu au si pentru care ziua de maine poate insemna foame, daca nu ar fi oamenii din Fundatia Sfantul Dimitrie care sa-i gazduiasca si sa-i indrume.

O masa calda pentru un copil de care are grija aceasta fundatie costa 12.5 ron. Pentru toti copiii, intr-o singura luna este nevoie de 8000 de ron numai pentru hrana.

Pentru a pune o caramida de iubire in acest efort urias ne intalnim sambata 13 aprilie 2013, la ora 19:00, la Libraria Predania. Oferim un concert caritabil - voce, pian, flaut si vioara. O seara de muzica buna, un ceai aromat, intre prieteni. Pentru cei mai putin norocosi decat noi. Fetele din Cvartetul Allegria Musical vor sustine un recital cu un repertoriu sacru si folcloric traditional.