Copilareste si daruieste este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copii de la gradinita din comuna Vadu-Pasii, situata in judetul Buzau, care au nevoie de hainute, jocuri educative, jucarii, carti de colorat si de povesti. Organizatorii va asteapta sa va jucati si sa donati unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 de copiii de la gradinita din Vadu-Pasii, sambata 1 iunie, orele 14:00-20:00 la Caffe D'arthe, str. Popa Nan, nr 7. La evenimentul caritabil Copilareste si daruieste va lua parte Corul Solemnis al Bisericii Delea Noua din Bucuresti, al carui repertoriu contine cantece laice si religioase, de la prelucrari folclorice pana la muzica preclasica.

Afis Copilareste si daruieste de 1 iunieFoto: Copilareste si daruieste

Streetcats, proiectul urban pentru ajutorarea pisicilor strazii, va sustine o lectie educativa despre interactiunea dintre copil si pisica.

De asemenea, partasii la fapte bune ii pot admira pe artistii lor preferati intr-o expozitie cu fotografii din copilaria lor.

De ziua lor, copilasii vor avea parte de multe surprize la Caffe D'arthe, vor avea ocazia sa se joace cu puiuti de pisica, sa devina personajul preferat din desene animate sau povesti prin face-painting si sa cante piesele lor preferate la karaoke. Organizatorii spera sa transfere toata aceasta veselie si la Gradinita de la Vadu-Pasii prin donatiile de hainute, jocuri si carti pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani.

Toate donatiile vor fi transportate duminica, 2 iunie, la Buzau in comuna Vadu-Pasii, iar copiii celor trei grupe ale gradinitei locale urmeaza sa le primeasca luni, 3 iunie.