Asociaţia Internaţională de Tineret Become organizează în data de 5 iulie, în Piaţa Mare din Sibiu, concertul Simply The Best- Povestea Naiului. Evenimentul aduce în faţa publicului patru genuri muzicale, reprezentate de nume consacrate ale muzicii româneşti. La categoria Jazz, invitata specială este Ozana Barabancea, iar reprezentanta stilului clasic va fi nimeni alta decât soprana Felicia Filip. Cei de la Proconsul vor cânta pop-rock, iar folclorul va fi reprezentat de către Ionuţ Fulea. Numitorul comun al momentelor artistice din cadrul concertului este naistul sibian Radu Nechifor.

Simply The Best - Povestea NaiuluiFoto: Afis concert

Pe o scenă rotativă, toate cele patru genuri muzicale vor răsuna pentru sibieni, trecerea dintre ele fiind făcută cu ajutorul naiului. Scopul concertului este de a deschide noi drumuri naiului românesc, într-o manieră modernă universală şi de a demonstra că limitele acestui instrument nu se opresc la mediul muzical folcloric, mergând mult mai departe de limitele imaginaţiei noastre.

Pe lângă cei cinci, pe scenă vor urca și alți muzicieni cunoscuți precum Marius Preda, Cezar Cazanoi, Traffic Strings, DreamCatchers etc. În total, 30 de artiști vor concerta în centrul Sibiului, în data de 5 iulie, îmbinând într-un mod unic jazz-ul, cu pop-rock-ul, cu folclorul și muzica clasică.

Atmosfera evenimentului va fi una specială, atât datorita

Potrivit organizatorilor, muzica, cât şi elementele tehnice spectaculoase, costumele speciale şi decorurile vor crea o atmosfera speciala. De asemenea, concertul va include şi momente surpriză pentru toţi cei prezenţi. Simply The Best – Povestea Naiului este un spectacol magic, care îmbină perfect muzica şi arta cu atmosfera din Piaţa Mare a Sibiului.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-urile www.bilete.ro și www.eventim.ro . Prețurile variază în funcție de categorie, între 30 și 50 RON.