Recomandarile HotNews.ro pentru acest sfarsit de saptamana: Festivalurile de rock Ghost Gathering si Summer Gore Feast, concertele The Message si Benetone Band, petrecerea Midsummer Tales, deschiderea skateparkului Fusion Arena, intalnirile fotografice Photosetup Street Photography, picnicul cinematografic ShortsUp si editia de iulie Yard Sale.

prin orasFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Week end-ul 12-14 iulie debuteaza cu placeri rockaresti pentru toate toate gusturile si subculturile. Primul pe lista este festivalul Ghost Gathering, aflat la cea de-a doua editie, care incepe vineri, la ora 17. Al doilea (dar nu mai putin important) este Summer Gore Feast. Amatorii de mari clasici ai rockului pot asculta coveruri in interpretarea debutantilor de la The Message si a celor de la Benetone Band. Trebuie sa mai stiti ca tot vineri seara houseul va fi la el acasa la Palatul H. Spayer, unde un eveniment amplu se deruleaza si ii vizeaza pe impatimitii genului.

Sambata le aduce skaterilor deschiderea skatepark/social clubului Fusion Arena. La 17 incepe seria de concerte celei de-a doua zile a festivalului Ghost Gathering. Tot sambata, pasionatii de fotografie vor putea evada in mediul lor predilect, la intalnirile fotografice organizate de la ora 11 de Photosetup. Picnicul cinematografic ShortsUp le aduce cinefililor un mod nou de a savura scurtmetraje. De la ora 20 Gradina Botanica va deveni o cinema pe iarba. Ziua o puteti incheia la Tete-a-tete Coffee Art Chill din parcul Herastrau, unde va canta trupa Partizan, de la ora 22:20.

Un final de week end tihnit, cu un yard sale pe care il gasiti pe Dianei nr. 4.

Puteti alege pentru acest sfarsit de saptamana expozitia "The Human Body", deschisa pana la data de 4 august, sau expozitia „Fluturi tropicali vii” pana pe 31 iulie, ambele la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa". (Program: marti-duminica 10 -20, luni inchis)

De asemenea, pana la 1 august mai puteti vedea expozitia "Comorile Chinei" organizata la Muzeul National de Istorie a Romaniei. (program marti-duminica 10-18, luni inchis)

Vineri, 12 Iulie 2013

Sambata, 13 iulie 2013

  • Ghost Gathering Fest (day 2) - 17:00 - Parcul Herastrau
  • ShortsUp. Marele picnic - 20:00 - Gradina Botanica

Duminica, 14 iulie 2013

  • Editia de iulie Yard Sale - 10:30-19:00 - Dianei 4