Aeromania va asteapta in weekend cu spectacol aviatic si concerte. Iubitorii de aviatie sunt asteptati sambata si duminica, 13 - 14 iulie, la Aeromania, care se desfasoara la Aeroportul Tuzla. Intre orele 10-12.00 veti asista la acrobatii in aer care se vor desfasura deasupra plajei din Mangalia, iar incepand cu orele 16.00, la spectacol de aviatie, completat cu multa muzica, un "hangar talk" si "hangar party", la aeroport. Organizatorii promit ca va fi cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral.

Prin orasFoto: colaj Metropotam

Marele Picnic cinematografic se tine in Gradina Botanica - Bucuresti.Marele picnic cinematografic ShortUp muta scurtmetrajele pe iarba din Gradina Botanica, din Bucuresti, sambata 13 iulie incepand cu ora 20.00. Dupa noaptea lunga a filmelor scurte ShortUp a venit timpul ca filmele sa se vada in aer liber, ca sa simtiti pe deplin atmosfera de vacanta. Marele Picnic e un eveniment-retrospectiva cu scurtmetrajele care au strans cele mai multe aplauze din partea publicului ShortsUP in ultimii patru ani.

Petrecere in weekend la Casa de pe chei. Casa de pe chei va asteapta sambata, 13 iulie, la primul party oficial. De la ora 14.00 daca treceti pe acolo o sa stati la umbra in gradina, cu muzica buna, bere si piscina-n suflet cu Heion & That Couch Funk Collective. Casa de pe chei este un spatiu format din 5 camere, o bucatarie si o curte mare unde se aduna sub acelasi acoperis minti tinere si creative, ong-uri, artisti si proiecte frumoase.

Duminica bucurestenii sunt asteptati la Gratariada, in Parcul Lumea Copiilor. Duminica sunteti asteptati la Gratariada, un concurs gastronomic, organizat in Parcul Lumea Copiilor. Incepand de la ora 10.00 Primaria Sectorului 4, in parteneriat cu Uniunea Armenilor din Romania, organizeaza acest concurs pentru a promova arta culinara traditionala a comunitatii etnice. Concurentii vor prepara pe carbuni incinsi doua feluri de mancare la alegere, carnea fiind ingredientul obligatoriu pe care il vor folosi in pregatirea bucatelor.

Sunteti asteptati la zilele Teatrului Studentesc: 8 - 14 iulie. Proaspetii absolventi ai facultatilor de teatru vor sa va arate cat sunt de talentati si va invita la Zilele Teatrului Studentesc la Teatrul In Culise, in perioada 8 - 14 iulie. Timp de sapte zile veti putea vedea 12 piese de teatru puse in scena de tinerii actori.

Targul Anticarilor se organizeaza in Parcul Carol din Bucuresti, in fiecare weekend. Targul Anticarilor se organizeaza in Parcul Carol din Bucuresti, in fiecare weekend. Targul Anticarilor va asteapta in fiecare weekend incepand de sambata, 6 iulie, in Parcul Carol, de la ora 08.00 pana la ora 20.00. Pe Esplanada parcului veti putea sa cumparati de la cei peste 50 de anticari mobilier de epoca, monezi, ceasuri, podoabe, carti, vechi tiparituri, hrisoave, timbre, tablouri si obiecte de arta.