Weekendul 19-21 iulie 2013 e momentul potrivit pentru o evadare din jungla orasului. Cateva dintre cele mai atractive locuri din tara au pregatit evenimente culturale si sportive pentru toate preferintele si stilurile de viata.

Music Fest in Delta DunariiFoto: Hotnews

Sibiu Streetball. Este ocazia cu care Sibiul demonstreaza ca nu este competitiv doar la capitolul cultura. Turneu de baschet 3 la 3, o arena in centrul Sibiului, o suprafata de joc si un regulamant conforme cu standardele Federatiei Internationale de Baschet - cel mai bun motiv pentru a fi la Sibiu weekendul acesta.

Acesta nu e singurul eveniment centrat pe pasiuni sportive. Placerile automobilistice isi primesc spatiul cuvenit in weekendul 19-21 iulie. La Sighisoara se desfasoara cea de-a opta editie a Festivalului National AlfaClub Romania.

Trei zile de muzica, concursuri de caiace, storytelling, atelier de fotografie la Sfantu Gheorghe, in cadrul Delta Music Fest, vor face deliciul boemilor si iubitorilor Deltei.

Un eveniment rafinat are loc la Constanta, in Marina Limanu. Regata BMW-Beneteau, parte a Cupei McCANN, cea mai importanta competitie de yachting din Romania, poate fi o optiune pentru acest weekend.

19-21 iule 2013