Recomandarile HotNews pentru sfarsitul de saptamana: Urban inFusion Fest 2013, Concerte Jazzulescu la Kretzulescu, Ball-Zee, 2B in Love with Music, Julian Marley, Sonaked, Steaua de mare, proiectia de concert Queen - Hungarian Rhapsody Budapesta, proiectii de film in cadrul Caravanei Metropolis, activitati culturale in aer liber in cadrul proiectului Roaba de cultura, tururile ghidate ale capitalei "Cu bastonul prin Bucuresti", targul Yard Sale.

prin orasFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Programul acestui weekend are in centru primul concert sustinut in Romania de Julian Marley, fiul legendei Bob Marley. Duminica de la ora 19:00, scena Arenelor Romane vor vibra de ritmuri raggae originale.

Festivalul Urban inFusion imbina skate, role, bmx si street dance intr-un eveniment de esenta urbana. El se va derula pe tot parcursul weekendului, incepand de vineri, ora 11:00, la Fusion Arena, situata pe strada Traian Popovici nr 79-91. Tot pe intregul weekend se intind si evenimentele din Poiana Urbana (in Piata Universitatii), proiectul "Cu bastonul prin Bucuresti" si proiectiile de film in aer liber din cadrul Caravanei Metropolis.

Yard Sale revine cu a saptea editie pe Dianei 4, pentru a-i incanta din nou pe amatorii de chilipiruri cu iz vintage.

Vineri, 16 august 2013

Sambata, 17 august 2013

Duminica, 18 august 2013

Proiectul "Cu bastonul prin Bucuresti" continua pana la 8 septembrie. In fiecare sfarsit de saptamana, bucurestenii si nu numai ei sunt asteptati sa exploreze capitala in tururi ghidate gratuite cu plecare din fata Cercului Militar.

De asemenea, proiectul Roaba de Cultura, initiat de Asociatia Green Revolution, continua cu lectura, dialog, dans, muzica, pictura, toate in aer liber, pe Pajistea Pescarus din Parcul Herastrau.