Snarky Puppy va invita la o seara de funk-jazz si fusion in The Silver Church din Bucursști. Muzicienii din Texas canta in premiera in Romania in cadrul celei mai noi serii de concerte prezentate de Twin Arts-Jazz Night Out. Concertul va avea loc pe 22 octombrie 2013, ora 21:00. Snarky Puppy inseamna jazz, inseamna funk, inseamna in acelasi timp si progressive rock, sau mai simplu spus, inseamna nu-jazz sau jazz fusion. Snarky Puppy mai inseamna energie si mood de party, iar de asta o sa va convingeti in octombrie la Jazz Nigh Out.

Snarky PuppyFoto: Hotnews

In aceasta toamna avem o noua propunere pentru voi: Jazz Night Out, o platforma de evenimente si socializare al carei scop este promovarea concertelor de jazz si blues, organizarea de workshopuri, auditii si intalniri cu artisti straini si romani.

The Silver Church va fi gazda concertului pe care Snarky Puppy il sustin in premiera in tara noastra. Trupa sau, la fel de bine spus, colectivul, s-a format in 2004 in jurul basistului Michael League, pe vremea cand membrii erau studenti si inca de la lansarea primului material s-au bucurat de larga apreciere a criticii, dar si a publicului.

Originalitatea celor de la Snarky Puppy e o realitate fireasca, urmarea unui melanj inspirat dintre culturi muzicale diferite, dintre gospel si R&B, rock si jazz, influente aduse de membrii trupei in functie de bagajul cultural al fiecaruia. Rezultatul e o fuziune tonica dintre traditie si improvizatie, si asta se vede cel mai bine live, concertele grupului propunand publicului o explozie plina de energie, creativitate si prospetime.

Deloc intamplator, deviza trupei este” music to move the brain and booty”, si intr-adevar amestecul de jazz, rock, funk, soul si world music face ca la fiecare concert toata sala sa se transforme in ring de dans.

Sursele de inspiratie muzicala ale instrumentistilor din Snarky Puppy sunt dintre cele mai diverse: Radiohead, Tower of Power, Prince, Pat Metheny, Bjork sau Astor Piazzolla, la fel de diverse precum sunt si numele cu care acestia au colaborat, de la Erykah Badu, Marcus Miller, Tower Of Power, Morcheeba, Beyonce, Justin Timberlake pana la Snoop Dogg, Jason Marsalis, Noisettes, Dave Brubeck si multi altii.

Snarky Puppy au si premii Grammy in palmares, premii castigate de bateristul Robert Searight in urma colaborarilor cu God's Property si Snoop Dogg dar si de pianistul Shaun Martin cel care a colaborat cu Kirk Franklin si Erykah Badu).

Discografia trupei include albumele: Live at Uncommon Ground (2005); The Only Constant (2006); The World Is Getting Smaller (2007); Bring Us the Bright (2008); Tell Your Friends (2010); groundUP (2012).

In cadrul evenimentului Jazz Night Out ii vom vedea pe scena de la The Silver Church pe Michael League-bass, Robert Searight-tobe, Chris Bullock-saxofon, Mike Maher-trompeta, Nate Werth-percutie, Bob Lanzetti-chitara, Justin Stanton-trompeta, clape, Corey Henry-clape.

Concertul Snarky Puppy are loc pe 22 Octombrie la The Silver Church, incepand cu ora 21:00. Accesul publicului se va face de la ora 20:00.

BILETE

Biletele pentru concert costa 48 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Concurs

Primele 100 de bilete cumparate participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Snarky Puppy. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Snarky Puppy).

Castigatorii vor fi anuntati pe paginile de Facebook Twin Arts si Eventim.

http://www.youtube.com/watch?v=eZBlRkF0-to

www.twinarts.ro