In perioada 14-15 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc turneul DreamHack 2013. Evenimentul este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate in acest an in diferite orase europene. DreamHack, originar din Suedia, este cel mai mare festival digital din lume, incluzand competitii de jocuri pe computer (StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2), manifestari de arta digitala si concerte live. In editia din acest an, ca premiera, participantii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

DreamHack 2013 BucharestFoto: Hotnews

Potrivit organizatorilor, DreamHack inseamnă jocuri, Internet de mare viteza, sporturi electronice, turnee internationale, entuziasm, comunicare si divertisment digital, toate amestecate intr-un festival hipnotizant ce le ofera anual vizitatorilor o experienta unica in lume.

In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar, ca premiera absoluta, jucatorii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

"Indiferent ca-ti aduci propriul calculator in zona BYOC (Bring Your Own Computer), unde mii de alti pasionati de cultura digitala abia asteapta sa te intalneasca, urmaresti concertele live sau te bucuri si traiesti la intensitate maxima meciurile din turneele de eSport, dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack are ceva de oferit pentru toată lumea", sustin organizatorii intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Jucatorii si echipele din Romania au posibilitatea sa-si masoare fortele cu adversari de talie mondiala si sa demonstreze ca sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.

Anul precedent, DreamHack Bucuresti 2012 a atras 4.000 de spectatori in cele doua zile de eveniment.

“Evenimentul din 2012 a fost foarte bine primit atat de jucatori, cat si de spectatori si parteneri, insa editia din acest an il va depasi cu siguranta si va stabili noi recorduri. Pentru a creste popularitatea Romaniei in randul comunitatii internationale de sport electronic, ne-am propus sa atragem si mai multi participanti din intreaga lume si, bineinteles, un numar cat mai mare de spectatori”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack Bucuresti 2013.

Pachetele cu bilete pentru cele doua zile de eveniment pot fi achizitionate de pe site-ul www.dreamhack.ro, la preturi care variaza intre 35 si 300 de lei.

Mai multe detalii, in prezentarea evenimentului atasata articolului.