Primul eveniment de adoptii pisici al toamnei este organizat de Streetcats, sambata, 14 septembrie, intre orele 14:00 si 18:00, in cafeneaua situata in Centrul Vechi, La mine-n copac, strada Lipscani, nr 43. Streetcats este un proiect urban independent, al carui scop este de a contribui la reducerea numarului de pisici abandonate pe strada prin organizarea de evenimente de adoptii pisici. Aflat la cea de-a saptea editie, evenimentul Streetcats a oferit posibilitatea multor pisicute abandonate pe strada, de diferite varste, sa isi gaseasca un camin stabil.

Adopta o pisica din copacFoto: Streetcats

Prin acest eveniment de adoptii Streetcats intentioneaza sa gaseasca stapani cat mai multor pisici abandonate pe strada care nu beneficiaza de sprijinul vreunei asociatii pentru animale.

Pisicile care participa la evenimentul Streetcats pentru a fi date spre adoptie sunt pisici salvate de pe strada. Pisicile sunt mai intai deparazitate intern si extern, vaccinate si apoi date spre adoptie. Sambata, pe 14 septembrie, la cafeneaua La mine-n copac, aflata pe strada Lipscani cu intrarea din pasajul Selari, va avea loc a cincea editie a evenimentului Streetcats, Adopta o pisica din copac. Evenimentele de adoptie pisici ale strazii organizate de Streetcats au devenit in scurt timp populare, fiind singurul eveniment de acest gen care nu apartine de o asociatie de animale si ofera posibilitatea cat mai multor oameni sa intre in contact cu pisicile strazii, sanatoase si bucuroase.

Streetcats este un proiect finantat din fonduri proprii. Streetcats nu este o asociatie si nici un ONG, adica nu primeste donatii in bani. Singurele donatii care se fac sunt la eveniment si sunt sub forma de hrana pentru pisici.