Iubitorii de caini sunt invitati marti, 15 octombrie, la ora 18:00, in cafeneaua La Mine-n Copac (strada Lipscani nr 43, cu intrarea din Pasajul Selari), pentru a dona hrana pentru cei 170 de catelusi salvati din situatii limita de pe strada, ingrijiti de Asociatia pentru protectia animalelor Robi. Actorii Vitalie Bichir si Rodica Ionescu s-au alaturat acestei cauze prin dedicarea spectacolului "Buzunarul cu paine" de Matei Visniec. Teatrul contribuie la salvarea cainilor fara stapan, marti seara La Mine-n Copac.

Salveaza un catel mergand la teatruFoto:

Pentru a viziona piesa de teatru rezervarile se fac la numarul de telefon 0747013106. Intrarea la eveniment se face pe baza de donatie.

"Piesa pe care am vazut-o aseara este o piesa care m-a emotionat prin simplitate.

Bine, recunosc, sunt putin influentata si de situatia actuala din tara noastra, iar actorii mi-au atins o coarda sensibila prin prestatia lor. Este o piesa despre dragostea fata de caini si dragostea fata de oameni.

Doi actori tineri, intr-o forma maxima, cu forta si cu replici scurte dar profunde, intr-un spatiu neconventional - o cafenea, un decor minimalist si muzica frumoasa, dau valoare unui text normal, inteligent, simplu si frumos.

Painea din titlul piesei, prezenta in spectacol, cred ca a fost aleasa special de autor, tocmai pentru a sublinia si mai bine faptul ca este o piesa despre oameni obisnuiti si situatii obisnuite. Oameni care duc normalitatea la absurd, prin gesturi sau vorbe, ca apoi sa revina iar la normal, intr-un mod firesc. Oameni care au nemultumiri si secrete pe care intr-o anumita situatie - un moment al zilei de exemplu - scot la iveala adevaruri, lasandu-ne sa vedem dincolo de aparente.

Decor simplu, doi actori exceptionali: Rodica Ionescu si Vitalie Bichir, text superb, momente de bucurie, cate o bucata de paine oferita spectatorilor si aplauze la final.

Buzunarul cu paine - o comedie simpla, emotionanta." (Georgiana Ene pe blogul Hai la teatru)