Cum crezi ca este sa deschizi ochii dimineata si sa te trezesti intr-un pat in care dormi de cateva luni, un an sau poate chiar mai mult, iar acest pat nu este cel de acasa, cu care te-ai obisnuit? In fiecare dimineata te mangaie mama ta, care doarme in pat cu tine, iar in acelasi timp alte patru sau cinci perechi de ochi se mai deschid in jur, mari si nedumeriti, nerabdatori poate, veseli si tristi in acelasi timp, ochi de copil bolnav.

Domnul Florea Foto C. Bobe si R. OpreaFoto: fotografiemedicala.ro

Vladut

Vladut

Foto: fotografiemedicala.ro

Nu stiam cum este sa ai o familie acasa si una la spital, pana sa ajungem la sectia de pediatrie de la Spitalul Fundeni, intr-un demers de documentare pentru expozitia foto mobila prin care Alianta Pacientilor Cronici din Romania isi propune sa sensibilizeze publicul larg si, mai ales, autoritatile, in vederea reactualizarii listei de medicamente compensate.

Lucrarile tiparite in format natural pot fi vizionate in incinta Galeriei World Trade Center Bucuresti (Bulevardul Expozitiei, nr.2), in perioada 04 - 18 decembrie, urmand ca anul viitor expozitia mobila sa fie reluata si in alte zone din Bucuresti. Program de vizitare: 09.00 - 18.30. Intrarea este libera. mai multe informatii pe fotografiemedicala.ro

O expozitie foto semnata de Cristina Bobe si Radu Oprea.