Vineri, 21 martie 2014, dupa orele 21:00, va invitam in Colectiv (in incinta fostei Fabrici Pionierul din Piata Bucur), la lansarea The CAN (The Collective Art Neighbourhood). The CAN e un spatiu neconventional in care vor locui, lucra si expune artisti veniti in rezidenta, din tot felul de domenii: pictura, teatru, film. In cadrul proiectului, artistii emergenti vor colabora cu artistii locali, incercand sa creeze un alt fel de hub cultural in Bucuresti.

Electrecord & dansul si avansulFoto: webPR.ro

La evenimentul de lansare al proiectului vor sustine live-act-uri Poetrip, Tomma Alistar, Dan Basu, Nerub si Calin. Intrarea este libera.

Despre Poetrip s-a zis ca fac "muzica proasta", ca sunt "cea mai psihopata trupa... care suna cel mai psihopat!", "supersonic electronic" si "oltenii care au vandalizat muzica si poezia".

Pe Tomma Alistar l-ati vazut lansat la Colectiv acum cateva luni. Din toata tundra muzicii electronice care s-a cocotat peste toate genurile, sub-genurile si influentele posibile, Tomma Alistar este o indrazneala total dansabila. Acum: DJ set. Cu excitare vizuala.

Dan Basu se mobilizeaza printre biti si bituri, prezent cu miscare ritmica si eclectic ca de obicei, traversand zeci de ani de evolutie moderna, la warm-up.

Nerub deschide seara si insira la uscat comorile pe care le strange in restul timpului pana curge aur curat pe mixer. Vine cu tolba de galactic future george jetson space travel beats si de mad rugged ghetto bankrobber hip-hop.

Calin - exista un inceput undeva prin AGFAuri, ORWOuri optzeciste inregistrate strat peste strat, continuat in piruete de casete sau "digitale" la o petrecere adolescentina, studenteasca, post-studenteasca, prelungindu-se in calendarul cotidian de nopti de sunet. Sfarsitul este imprevizibil, dupa ce ne tavalesc Poetrip si Tomma Alistar.

Sambata, 22 martie 2014, dupa orele 21:00, Electrocord da mana cu Dansul si Avansul aflat acum la a zecea editie si intinde covorasul rosu pentru primul invitat international, un musicaholic care sa completeze tabloul creat de toti invitatii de pana acum: muzicofilie la rang de arta.

Martin era un pasionat de muzica inca dinainte de vremea cand se ocupa de record shop-ul din Brighton. Asa pasionat incat putea sa castige competitii de DJ desi era novice. Astazi, Krafty Kuts detine mai multe premii si amintiri precum momentul in care a digeit pe langa The Prodigy, Rolling Stones sau Fatboy Slim. A reusit sa isi aduca activarea in anii `90 si buna cunoastere a tuturor genurilor muzicale in avantaj, selectand cele mai bune ingrediente pentru petreceri, remixuri, albume. Sugar, spice, and everything nice sau breaks, funk, soul, hip hop, jazz, electro, dubstep, drum and bass. Krafty Kuts a reusit sa influenteze nu numai scena din care s-a desprins, mai exact cea a breakbeat-ului, dar si pe cea internationala - de aceea il asteptam din nou cu entuziasm scolaresc.

Sprijin local:

UNU` - https://soundcloud.com/bogdan-popoiag

NotSoCommonDJ - https://soundcloud.com/notso-commondj

THE BASSTARD - https://soundcloud.com/basstardsro

AltOm - http://www.mixcloud.com/altomro

DJ Bully - https://www.mixcloud.com/djbullyro

Pretul unui bilet este de 20 lei (presale la H2O - Str.Lipscani 54, sector 3) si de 30 lei la intrare.