Prima editie a targului KidsEducation a atras atentia multor institutii de educatie, gradul de ocupare a stadurilor expozitionale ajungand la 75%. Evenimentul se va desfasura in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Inscrierile expozantilor continua pana pe 7 aprilie.

Printre participantii care vor prezenta la targ oferte premium de educatie se numara Centrul Helen Doron, FasTracKids, Scoala Privata Aletheea si Key Concept. La targul KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

"Am ales sa organizez KidsEducation in urma discutiilor cu mai multi parinti, care erau, ca si mine, interesati de cele mai bune oferte educationale pentru copiii lor. Insa faptul ca acest targ reuneste zeci de astfel de oferte educationale e avantajos nu doar pentru parintii care vor sa ia o decizie informata. E avantajos si pentru expozanti, care au ocazia de a-si prezenta cat mai atractiv ofertele si de a interactiona in mod direct cu publicul vizat, respectiv parinti si copii", a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

Evenimentul se va desfasura in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro si copilul.ro.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica@[at]jessco.ro