Plastik Charm sunt initiatorii curentul muzical electro-rock în România. Baietii îmbină idei componistice şi teme diverse din rock şi electronic într-un stil propriu, inconfundabil. Trupa a confirmat în zeci de concerte susţinute şi mai ales cu videoclipul "Human Emotion”, primul single lansat.

Celebrul producător britanic Adam Whittaker şi-a pus semnătura şi a dat girul băieţilor pentru "Human Emotion”, piesă pe care a mixat-o. Fondator al casei de producţie SpaceRay Music, Adam Whittaker a lucrat cu artişti precum Amy Winehouse, Peter Gabriel, Kate Nash şi Lily Allen.

Trupa a câştigat premii la “Global Battle of the Bands”, ediţiile 2010 şi 2011 şi a susţinut concerte în deschiderea unor nume precum Madame Hooligan, Les Elephants Bizarres, Antarctica, Manfellow sau Vunk. Compozitiile lor au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind un mixaj foarte bine dozat de rock alternativ, pop si electronic.

Ne vor povesti mai multe incepand cu ora 21:00 la Open Pub. Va asteptam sa le spunem impreuna Bun Venit, sa ne bucuram de povestile lor si sa avem o seara absolut minunata.

Data si ora: Sambata, 5 Aprilie. Ora 21:00

Locul: Open Pub (Str. Tunari nr 65)- Langa Metrou Stefan cel Mare

Concert: Plastik Charm

Intrarea: 10 Lei

Referinte:

http://www.openpub.ro/

https://www.facebook.com/openpubbucuresti?fref=ts

Plastik Charm - Human Emotion