Cel mai mare eveniment din Estul Europei dedicat pasionatilor de film, banda desenata, jocuri video si internet anunta competitiile ESL PRO Series dedicate atat jucatoriilor profesionisti dar si celor amatori. Cea de-a doua editie a East European Comic Con (EECC) va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 9-11 mai 2014 si se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2014 din Romania.

Competitiile de jocuri sunt organizate de catre Electronic Sports League Romania, cea mai importanta comunitate care se ocupa cu gestionarea si promovarea competitiilor de sport electronic din Romania. Zona de jocuri video din cadrul Comic Con, este numita ESL Arena, si ocupa o suprafata de peste 3000 de metri patrati. Zona va avea o scena unde se vor desfasura competitiile ESL PRO Series dar si un spatiu in care vizitatorii se pot relaxa testand cele mai noi aparitii pe PC si console.

ESL PRO Series are in prezent anuntate competitii pentru jocurile League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si FIFA 2014 cu premii in bani(3000 euro) si in produse, urmand sa fie anuntate inca doua jocuri. Premiile sunt oferite de Logitech, compania producatoare de periferice si gadgeturi multimedia, care are o traditie de 33 de ani in aceasta industrie. Acestia vor fi prezenti in cadrul ESL Arena cu un stand, unde vizitatorii pot testa ultimele produse aparute. In plus, vor oferi si premii in cadrul diferitelor concursuri organizate de ei.

Doritorii pot sa se inscrie in aceste competitii online pe portalul ESL Romania pentru a se califica in prima etapa sau pentru etapa Last Chance Cup, cu o saptamana inainte de eveniment. Calificariile pentru etapa Last Chance Cup vor fi jucate Vineri 9 mai la Comic Con iar Sambata si Duminica se vor juca semifinalele si finalele.

Pentru pasionatii de jocuri am pus la dispozitie un bilet special numit Gamer: Acces General care ofera aceleasi beneficii ca biletul normal de acces la eveniment, insa 10% din incasarile acestor bilete vor fi directionati spre fondul de premiere al ESL PRO Series, valoarea premiului crescand in functie de numarul de bilete vandute. Biletele pot fi achizitionate din reteaua Myticket si din magazinele Diverta din tara.

Pentru mai multe informatii legate de East European Comic Con 2014 ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@comic-con.ro.