De joi pana duminica, au loc in Colectiv (Piata Bucur, in incinta Fostei Fabrici Pioierul) concerte ce strabat o plaja muzicala foarte larga, de la electronica pana la rock alternativ romanesc, si hip-hop.

Vita de Vie - 3 aprilie in ColectivFoto: webPR.ro
  • Joi, 3 aprilie 2014: Concert Vita de Vie. Invitati speciali: Goodbye To Gravity
  • Vineri, 4 aprilie 2014: Kraak & Smaak DJ Set; Opening: Dj Undoo / After: arapaima (Origami Sound)
  • Sambata, 5 aprilie 2014: J’ai-lectro 8: ROA, Ufe, Alt Om, Fabian Maze
  • Duminica, 6 aprilie 2014: concert CIA – lansare de album BYGA – 33. Invitati Holyguns; Alan & Kepa

Veteranii de la Vita de Vie se afla intr-un turneu ce marcheaza aniversarea a 15 ani de la lansarea unuia dintre cele mai de succes albume ale lor, "Fenomental". Desi au trecut 15 ani de cand acest album i-a definit ca trupa, Adrian Despot, Sorin Pupe Tanase, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea isi propun sa retraiasca anul 1999 in acest turneu care va cuprinde concerte in aproximativ 30 de orase din Romania. Albumul "Fenomental” a fost inregistrat in mai putin de 48 de ore si a fost cel mai bine vandut material din istoria trupei.

Pe 3 aprilie 2014, cei de la Vita de Vie ii vor avea invitati speciali pe rockerii de la Goodbye To Gravity, considerata una din cele mai bune trupe metal de la noi din tara. Dupa 2 ani plini, in care au lansat un album pentru care au luat mai multe premii, au fost in turneu prin tara si au fost invitati sa cante la numeroase festivaluri in tara si in strainatate, cei de la Goodbye To Gravity pregatesc anul acesta al doilea lor album, dar si mai multe concerte in tara.

Open doors: 20:30 || Acces: 20 lei || FB event: https://www.facebook.com/events/1381728215438203

Oxygen a pregatit pentru vineri, 4 aprilie 2014 un nou party, de data aceasta alaturi de Kraak & Smaak, nume cunoscut al scenei electronice. De-a lungul carierei, Kraak & Smaak si-a trecut in palmares premiul European Border Breakers, alaturi de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum si aparitii in cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands sau B’ESTFEST (in 2008). De altfel, revista muzicala IDJ a descris trupa drept un “must see live band”, alaturi de nume celebre cum ar fi Chemical Brothers, Moby si The Prodigy.

Pe 4 aprilie Kraak and Smaak va fi prezenta in formula de DJ Set in club Colectiv din Bucuresti, in cadrul celui de-al doilea party organizat de Oxygen – un element essential pentru ceea ce inseamna DJ culture, nightlife, clubbing si, cel mai important, pentru oamenii care iubesc acest lifestyle.

Opening: Dj Undoo / After: arapaima

Bilete se pot procura in avans la pretul de 25 lei de pe MyTicket.ro. iabilet.ro. din reteaua Diverta, Atelierele Pegas (B-dul Magheru nr. 6-8), H20 Shop (Str. Lipscani nr. 54), Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12) si Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1).

La intrare, biletele vor fi 30 lei pana in ora 00:00 si 35 lei dupa ora 00:00

FB event: https://www.facebook.com/events/1464105120479472

Sambata, 5 aprilie 2014, J’ai-lectro revine in forta cu a 8-a editie, gazduita de Dansul si avansul. Invitatii acestei editii sunt cei de la ROA. Seara va fi completata de UFE, Alt Om, si Fabian Maze.

Pretul unui bilet este de 20 lei in avans, pe www.iabilet.ro. In seara evenimentului, biletele vor fi 25 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/211625005699674

Duminica, 6 aprilie 2014, in Colectiv va avea loc lansarea la Bucuresti a primului album solo a lui BYGA, numit 33. Byga este membru al trupei C.I.A. (Craiova Independent Artists). Invitati vor fi Holyguns si Alan & Kepa.

Byga spune despre 33: Tracklist-ul insumeaza 33 minute si 33 secunde si totul are un sens acolo. Eu tot timpul am fost putin nebun cu astea. Cam pe toate materialele C.I.A. am tinut neparat sa le pun intr-o ordine care sa insemne ceva. Asa e si cu “33”-ul – tre’ sa -ti rupi o jumatate de ora, dar sa le asculti in ordinea in care le-am pus si o sa intelegeti de ce. E un material personal, o colectie de stari, mesaje si atitudine.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se poate procura de la intrarea in club, in seara evenimentului.

FB event : https://www.facebook.com/events/631008226979719