Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" continua seria intalnirilor cu specialistii Muzeului, grupate in cunoscutul ciclu de conferinte La Antipa, in spatele usilor inchise. Sambata, 5 Aprilie 2014, incepand cu ora 11.00, va invitam, in Sala Multimedia, sa participati la conferinta intitulata "Animale disparute din fauna Romaniei", sustinuta de catre dr. Oana Paula POPA, specialist in studiul molustelor. Conferinta "Animale disparute din fauna Romaniei" ne va oferi prilejul sa depanam, impreuna, "amintiri" legate de cateva dintre speciile de animale care au trait pe teritoriul tarii noastre.

Animale disparute din fauna RomanieiFoto: Muzeul Antipa

Sambata dimineata, vom afla lucruri interesante legate de biologia unor specii, precum marmota, bourul, zimbrul, vulturul si dropia. Nu in ultimul rand, vom afla, cum anume se desfasoara programele de reintroducere a unora dintre speciile respective pe teritoriul tarii noastre.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti - 5 lei, pensionari - 10 lei, adulti - 20 de lei.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Fan Branza

Partener stiintific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Zile si Nopti, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania - Portalul educatiei din Romania, HotNews, SmartWoman.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa

Informatii suplimentare despre programele de educatie: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro .