MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, participa in perioada 10-13 aprilie la Baby Boom Show, targ dedicat viitoarelor mamici si copiilor pana la cinci ani. Viitoarele mamici care vin la editia de primavara a targului, sunt invitate sa viziteze "Oraselul Copiilor MedLife"* pentru a beneficia de pachete de nasteri la preturi speciale in cadrul Maternitatii MedLife Bucuresti si a Maternitatii MedLife-Eva, Brasovsi a intra in cursa pentru marele premiu - doua nasteri gratuite oferite in cadrul celor 2 maternitati.

MedLife la targul Baby Boom ShowFoto: MedLife

De asemenea, mamicile participante la targul Baby Boom Show, au ocazia sa participe la un ciclu de seminarii gratuite pe teme legate de sarcina, alaptare si ingrijirea bebelusului. Seminariile sunt sustinute de patru specialisti din cadrul MedLife dupa urmatorul program:

  • Joi, 10 aprilie, ora 17:30 - Miscarea in sarcina si dupa nastere, Cristina Toma, kinetoterapeut in cadrul Diviziei de Medicina alternativa, Centrul Medical MedLife Victoriei
  • Vineri, 11 aprilie, ora 16:30 - Ingrijirea bebelusului in prima luna, dr. Alexandra Cozinov, medic specialist neonatologie, Maternitatea MedLife Bucuresti
  • Vineri, 11 aprilie, ora 17:45 - Realitati si Mituri in alaptare, Mihaela Drilea, consultant in alaptare, Maternitatea MedLife-Eva, Brasov
  • Sambata, 12 aprilie, ora 14:30- Actualitati si perspective in procesul nasterii - dr. Aurel Ionel, medic primar obstetrica-ginecologie, directorul Maternitatii MedLife Eva, Brasov.

Seminariile se vor desfasura in spatiul de evenimente din cadrul Baby Boom Show, iar participantii vor putea interactiona cu specialistii invitati si vor avea parte de surprize. Inscrierile la seminarii se fac la adresa pr@medlife.ro, pana la data de 9 aprilie.

Vizitatorii pot vedea ofertele MedLife la standul numarul 51, de joi, 10 aprilie, pana sambata, 12 aprilie, intre orele 10:00-19:00 si duminica, 13 aprilie, de la 10:00 la 16:00.