HBO Romania le va oferi sansa tuturor fanilor serialului Urzeala tronurilor sa stapaneasca cele 7 Regate in cadrul East European Comic Con. In perioada 9-11 mai, Tronul de Fier se va afla la Romexpo si va putea fi vizitat de catre toti fanii Urzeala tronurilor.

Simbol al puterii ravnit de toate casele, motiv al vrajbei si al luptei pentru suprematie, Tronul de Fier va fi expus fanilor in premiera la East European Comic Con. Toti doritorii se vor putea fotografia in postura de conducatori ai celor 7 Regate, doar in baza biletului de acces la eveniment.

Urzeala tronurilor este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti "Cantec de Gheata si Foc" a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenti la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa (Khal Drogo) si Natalia Tena (Osha), au jucat in celebrul serial.

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. In 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.