KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copii, va avea loc in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Expozantii au pregatit sute de oferte, de la reduceri la cursuri extrascolare, la programe speciale in afterschooluri si ateliere interesante pentru copii si parinti.

La targul KidsEducation vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani. Printre participantii care vor prezenta vizitatorilor oferte premium de educatie se numara MindCare, Centrul Helen Doron, Orhideea Kids si Scoala Primara Maria Kinder Kids.

"KidsEducation este primul eveniment de acest fel din Romania, o ocazie nemaipomenita pentru parinti de a verifica si compara cele mai bune oferte educationale. Parintii sunt tot mai interesati si preocupati de educatia copiilor, asa ca ne asteptam la un numar mare de vizitatori la KidsEducation. Impreuna cu expozantii am pregatit moment speciale pentru toti vizitatorii: ateliere si lectii demonstrative pentru copii, cursuri speciale pentru parinti si bunici, cursuri pentru intreaga familie, dar si cateva surprize", a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

Evenimentul se va desfasura in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica@jessco.ro

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro