East European Comic Con regreta sa anunte ca actorul Sebastian Roche, cunoscut pentru rolurile din Supernatural si The Originals, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 9-11 mai din cauza prelungirii neasteptate a filmarilor unui proiect in care este implicat. Noul sau program se suprapune cu perioada in care se desfasoara East European Comic Con si astfel nu mai poate sosi in Romania.

Mark SheppardFoto: webPR.ro

In schimb, locul sau va fi ocupat de colegul sau de platou, Mark Sheppard, cel care ii da viata lui Crowley, The King of Hell, din acelasi serial Supernatural.

Actorul de origine britanica s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri de neuitat in numeroase seriale de success din cultura populara. El i-a interpretat pe Romo Lampkin in Battlestar Galactica, pe Jim Sterling in Leverage, pe Curtin Hegan in White Collar si bineinteles, pe Crowley in Supernatural, un personaj extrem de indragit de fani datorita complexitatii sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzator si fascinant de fiecare data.

Cei care si-au achizitionat bilete pentru panel, autografe sau poze cu Sebastian Roche le pot folosi pentru Mark Sheppard, fara sa fie nevoiti sa achite vreo suma suplimentara.

Cei care isi doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face incepand cu 10 aprilie de la punctele de vanzare de unde si le-au achizitionat. In ceea ce priveste biletele cumparate online, recuperarea se poate realiza printr-un e-mail trimis retelei Myticket .

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de seriale, filme, benzi desenate, jocuri si animatie din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. In 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Battlestar Galactica), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.