Timp de opt zile, 16 apartamente si case isi vor deschide usile pentru vecini, prieteni si necunoscuti pentru a urmari impreuna spectacole de teatru, dans contemporan, concerte. Din Pantelimon pina in Cismigiu, trecind prin cartierul Nerva Traian si zabovind prin 13 Septembrie, va puteti da intilnire cu artele in sufrageriile bucurestenilor. Daca primariile se ocupa de reabilitarea fatadelor, HomeFest reabiliteaza blocurile pe interior. Festivalul se va deschide cu spectacolul lectura al lui Victor Rebengiuc, Legenda Marelui Inchizitor si se va incheia cu un concert al formatiei We Singing Colors.

afis HomeFestFoto: webPR.ro

In program se afla spectacole de Cosmin Manolescu, Laurentiu Banescu, Vlad Basalici, Ruxandra Pop, Cristina Lilienfeld, Alice Pons, Jean-Lorin Sterian, Robert Balan, Alexandru Robert Nagy. Spectatorii vor aduce carti in loc de bilete. Cartile adunate in timpul festivalului vor ajunge pe rafturile unei biblioteci de bloc, prima de acest fel din Bucuresti.

HomeFest este un proiect initiat de lorgean theatre, finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti si sprijinit de fundatia Gabriela Tudor.

Partener: tranzit.ro/ București