In weekendul 26-27 aprilie a avut loc prima editie a KidsEducation, care a reunit zeci de oferte educationale premium pentru copii. Mii de parinti, bunici si copii au vizitat KidsEducation si au participat la lectiile demonstrative organizate de expozanti. Printre expozanti s-au regasit gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Targul Kids EducationFoto: Hotnews

”Asa cum speram, aceasta prima editie a KidsEducation a fost un succes, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Parintii au reusit sa afle detalii depre oferte si programele gradinitelor si scolilor participante, iar copii au participat la o serie de evenimente create de expozanti special pentru ei. Le multumim tuturor si ii asteptam cu drag la editia din toamna a KidsEducation.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Expozantii i-au asteptat pe vizitatori cu ateliere si lectii demonstrative, la care au participat atat parintii cat si copiii care au vizitat KidsEducation. In plus, copiii au putut asista la momente muzicale si au luat parte la ateliere de magie si arta teatrala.

Urmatoarea editie KidsEducation va avea loc in toamna acestui an.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.

-----

KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii. KidsEducation este organizat de compania Jessco.

-----

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica[at]jessco.ro

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro