Recent reveniti din turneul international in Rusia, unde au obtinut un succes extraordinar, in competitie cu peste 1000 de dansatori din tari de pe doua continente, Europa si Asia - doua premii I si o Medalie de Aur la Super Dance Festival (Festivalul International de Folclor si Dans Modern), editia a II-a, de la Sankt Petersburg - artistii Operei Comice pentru Copii va invita din nou la spectacol!

Mirandolina - OCCFoto: Opera Comica

Daca in zilele de luni si marti ale lunii mai, la Operei Comice pentru Copii va intampina celebrul barbier Figaro, toate zilele de vineri ale lunii sunt dedicate unei frumoase calatorii pe taram italian, cu baletul "Mirandolina", inspirat de cunoscuta piesa de teatru "Hangita", creatie a dramaturgului Carlo Goldoni. Nu ratati asadar un loc in sala la una dintre cele patru reprezentatii ale lunii mai: 9, 16, 23 sau 30 mai, de la orele 17.00.

"Mirandolina" inseamna o poveste vesela si plina de farmec a tinerei carismatice care mosteneste de la tatal sau un han la Florenta. Numerosii calatori ce trec pragul hanului ii fac curte frumoasei Mirandolina, care trebuie sa faca fata cu istetime avansurilor celor din jurul ei, pretext pentru crearea multor situatii comice. Muzica plina de verva, intamplari amuzante, tot farmecul lumii italiene sunt reunite in baletul "Mirandolina".

Coregrafia spectacolului este semnata de Mihai Babuska, scenografia este realizata de Viorica Petrovici, asistent de coregrafie este Catalin Caracas, iar in distributie ii veti aplauda pe artistii Operei Comice pentru Copii: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru si Roberta Enisor. Ilustratia muzicala a fost realizata de Alexandru Istrate.

Parteneri media: 7 seri, Ziare.com, RFI Romania, CARIERE, HotNews, Radio Romania Cultural, PORT.RO, Web PR, melc-codobelc.ro, Bucuresti FM, Ziarul Metropolis, Draga mea pentru copii, Calendarul Magic.ro, Gradinitebucuresti.ro, suntmamica.ro, TV City, Senso TV, EduRomania, Actualitatea Muzicala, Agenda Culturala Pentru Copii. Multumim pentru promovarea permanenta colegilor de la posturile Radio Romania.

Pentru mai multe detalii despre productiile Operei Comice pentru Copii, va invitam sa consultati site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti.

Pentru rezervarea biletelor, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.