Ashram Urban este primul centru dedicat studiului textelor traditionale indiene si dezvoltarii spirituale prin practica meditatiei si a Yoga, care functioneaza conform traditiei Vedice.

Activitatea Ashramului se desfasoara cu sprijinul Asociatiei Vedic Dharma, sub indrumarea invatatorului spiritual traditional indian, Yogeshvar Karthik, care, conform traditiei, traieste si preda in acelasi loc, pentru a fi disponibil tot timpul aspirantilor la dezvoltare spirituala si preda fara a percepe o taxa, organizarea claselor bazandu-se pe donatia voluntara a participantilor.

Ashramul Urban este linistea din mijlocul agitatiei orasului, unde poti gasi claritatea de a-ti afla drumul spiritual, cunosterea si practica de a-l sustine si forta de a-l urma. Cuvantul ashram defineste un centru de studiu si dezvoltare spirituala sustinut de o comunitate dedicata acestor obiective.

Mai mult, ashramul este locul in care studentul se poate conecta cu stilul de viata necesar dezvoltarii spirituale observandu-l respectat cu strictete de catre profesor.

Yogeshvar s-a nascut in Sudul Indiei, provincia Chennai, unde a studiat si a fost initiat de-a lungul anilor in multiple practici yoghine, tantrice, vedice, practicand meditatia si contemplatia asa cum sunt descrise in textele indiene clasice ale Vedantei.

In transmiterea practicii yoga urmeaza traditia Siddha, iar in transmiterea invataturii si cunoasterii, traditia Advaita a lui Sri Adi Shankara.

Stilul unic de a transmite invataturile, cu o mare claritate, adaptat ritmului vietii cotidiene se adreseaza atat studentilor care intra pentru prima data in contact cu invataturile indiene, cat si celor initiati.

Mai multe informatii:

https://www.facebook.com/ashramurban

Adresa - Intrarea Rigas (din str. Ion Brezoianu) nr.29 B, etaj 2, ap.24, interfon 24, se urca pe scarile din stanga