Daca luna iunie a debutat astazi la Opera Comica pentru Copii cu premiera mult asteptata a baletului "Alba ca Zapada", inspirat de celebra poveste a Fratilor Grimm, spectacol pe care veti avea ocazia sa il vedeti in zilele de luni si marti ale lunii, vineri, 6 iunie (17.00) o alta supriza este pregatita spectatorilor: premiera "Invitatie la Castel".

OCCFoto: Opera Comica

Sub acest titlu atractiv teatrul bucurestean a reunit cele mai indragite fragmente din opere si balete aplaudate de micii melomani pe scena Operei Comice pentru Copii in decursul ultimelor stagiuni. "Barbierul din Sevilla", "Mirandolina", "Domnul Conopida", "Don Pasquale", "Figaro", "Directorul de teatru" sunt doar cateva dintre spectacolele institutiei care au fost reprezentate cu sala plina si din care veti urmari cele mai antrenante si mai aplaudate momente. Secvente de balet pe ritmuri de fado, fragmente din "Carmina Burana" sau din momentul coregrafic "Alb si Negru" vor intregi o frumoasa seara la Opera Comica pentru Copii.

O gala extraordinara la care trebuie sa va grabiti sa prindeti un bilet, pentru una dintre cele trei reprezentatii: vineri 6, 13, 20 iunie, de la ora 17.00! Isi vor da concursul solistii vocali si balerinii institutiei, alaturi de micile vedete ale teatrului.

Parteneri media: 7 seri, Ziare.com, RFI Romania, CARIERE, HotNews, Radio Romania Cultural, PORT.RO, Web PR, melc-codobelc.ro, Bucuresti FM, Ziarul Metropolis, Draga mea pentru copii, Calendarul Magic.ro, Gradinitebucuresti.ro, suntmamica.ro, TV City, Senso TV, EduRomania, Actualitatea Muzicala, Agenda Culturala Pentru Copii. Multumim pentru promovarea permanenta colegilor de la posturile Radio Romania.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, va invitam sa consultati site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti.

Pentru rezervarea biletelor, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.