Promotorul neconventional al muzicii de percutie - Zoli TOTH - ajunge la Bucuresti in 5 iunie la Sala Radio din Bucuresti unde sustine concertul prin care pune punct primei editii a Turneului Bach in ShowBiz. Evenimentul l-a purtat pana acum in 11 orase din Romania, in care a prezentat un show extraordinar cu muzici de Adrian Enescu dupa teme de J. S. Bach si proiectii 3D concepute de echipa Les Ateliers Nomad. Zoli a urcat pe scenele filarmonicilor din Ploiesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Pitesti, Brasov, Tg. Mures, Sibiu si Deva impreuna cu colegii sai din Zoli TOTH Project: violonista Amalia Gisca, violoncelista Flaminia Nastai si percutionistul Bogdan Pop.

Afis Zoli Toth, BucurestiFoto: Quartz Media

Turneul Bach in ShowBiz initiat de Zoli TOTH dezvaluie fatete necunoscute ale personalitatii componistice a lui Johann Sebastian Bach - reinventat intr-un spectacol avangardist. Piesele create de Adrian Enescu inspirate de Bach pun in evidenta aspecte surprinzatoare ale celor mai celebre teme compuse de marele creator Baroc. Cele 12 variatiuni din program spun fiecare cate o poveste de sine statatoare, dar in acelasi timp fiecare este ca o piesa intr-un puzzle sonor de proportii.

Ce l-a determinat pe Zoli TOTH sa porneasca in acest turneu? Dorinta de a face o fuziune intre pregatirea sa in domeniul muzicii clasice si experienta obtinuta in peste 15 ani de show-biz in calitate fondator si lider al trupei SISTEM. In al doilea rand Zoli TOTH doreste sa se alature vocilor care sustin popularizarea muzicii clasice. Percutionistul considera ca muzica clasica, datorita versatilitatii si expresivitatii ei, trebuie sa isi gaseasca mai usor locul in preferintele tinerilor, pe care doreste sa ii atraga in numar cat mai mare in salile de concert.

Zoli TOTH si partenerii sai de scena se pregatesc sa impartaseasca la Sala Radio in 5 iunie, toata energia pozitiva acumulata in urma celor 11 concerte de pana acum, unde au intalnit un public extrem de cald. Astfel seara de 5 iunie promite sa fie una electrizanta, in care muzica si proiectiile, entuziasmul si efervescenta se vor imbina in cel mai original chip, pentru a oferi o experienta de neuitat publicului bucurestean.

Cum ma simt dupa atatea zile petrecute pe drum, dupa atatea concerte? Daca va asteptati sa va spun ca sunt obosit, ei bine, n-ati ghicit. Din contra, sunt plin de energie, astept cu nerabdare concertul de la Sala Radio, pentru ca Bucurestiul este orasul meu "de adoptie" si vreau sa le impartasesc tuturor concitadinilor mei experienta fabuloasa Bach in ShowBiz. Promit ca va fi o seara extraordinara (fanii trupei SISTEM stiu la ce ma refer cand spun asta); asa ca va astept pe toti pentru a va arata ca si muzica clasica poate fi la baza unui spectacol incendiar declara Zoli TOTH.

Iata cateva motive pentru care spectacolul Bach in ShowBiz nu trebuie ratat. Astfel, sunteti asteptati la Sala Radio, in 5 iunie de la ora 19.00 pentru a asista la cel mai tare show si pentru a intampina vara cu maximum de energie.

Mai multe informatii despre Turneul National "Bach in ShowBiz" sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele la acest super-show se gasesc pe www.bilete.ro, in Oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si la casa de bilete a Salii Radio. Pentru a fi in permanenta conectati la ceea ce se intampla in turneu, nu uitati sa dati like paginii de Facebook Zoli TOTH.

Un proiect prezentat de Raiffeisen Bank

Organizatori: Quartz Media Production, Asociația Star Management

Design vestimentar: Veronica Frișan

Un proiect dedicat Asociației Green Revolution

Co-producătoro: TVR2, Radio România Cultural, Radio România Muzical;

Eveniment recomandat de RFI

Eveniment prezentat de Adevărul

Partener media principal: HotNews.ro

Parteneri: Les Ateliers Nomad, Filarmonica Ploiești, Filarmonica Brașov, Filarmonica Transilvania din Cluj-Napoca, Filarmonica Oltenia Craiova, Filarmonica Oradea, Filarmonica Banatul din Timișoara, Filarmonica Pitești, Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, Filarmonica Târgu-Mureș, Filarmonica Sibiu, Teatrul de Artă Deva.

Parteneri media naționali: mediaTRUST, Dilema veche, Șapte Seri, Cațavencii, Revista 22, Etiquette, Blitz TV, Ziarul Metropolis, Q Magazine, Igloo, 121.ro, ziare.com, 4arte, webcultura, dela0.ro, Manager Express, casamea.ro, acasa.ro, DivaHair.ro, Kooperativa 2.0, Cariere, onlinegallery, Viitorul României, Societatesicultura.ro, Ora de știri, SensoTV, Transilvania TV.

Parteneri media locali: Ploiești: Jurnalul Prahovean, Incomod.ph; Craiova: Gazeta de Sud, Radio Sud, Craiova.ro, Lupa, Cuvântul Libertății, Pro Fun; Timișoara: Renașterea Bănățeană, Pressalert.ro, TimișosaraAzi.ro, Evive.ro; Oradea: Bihoreanul, Crișana, Informația de Bihor, Evenimente Oradea; Satu Mare: Informația Zilei, I TV; Cluj-Napoca: Făclia, Cotidianul Transilvan, Transilvania Reporter, Monitorul de Cluj, orasulcluj.ro; Pitești: Argeșul; Brașov: Transilvania Expres, TexFM, myTex.ro, TVS Târgu Mureș: Zi de Zi, Radio SON; Sibiu: Profil Cultural, Sibiu 100%