​Inspire Group a demarat Caravana Culturala, cel mai lung si vesel traseu de film si carte din Romania. Vara asta aducem filme si carti, premii si multe alte surprize la tine in oras. Am incheiem turul Moldovei si ne pregatim pentru urmatoarele orase de pe lista: Reghin(19/20 Iulie), Baia Mare(21/22 Iulie), Gherla(23/24 Iulie), Aiud(25/26 Iulie), Blaj(27/28 Iulie) si Cugir(29/30 Iulie).

Afis Caravana CulturalaFoto:

Ca sa afli cand ajungem si la tine in oras, te invitam pe site-ul nostru: caravanaculturala.inspiregroup.ro.

Si ca sa afli ce ti-am pregatit, iti povestim cum ne-am distrat pana acum:

Pasionatii de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin „Midnight in Paris”, iar in a doua zi au putut viziona un alt film de Oscar – „The King’s Speech”. Cu mic cu mare, ne-am strans in coltul de lectura unde editura Nemira ne-a pregatit o selectie de carte bine gandita pentru toate generatiile si toate gusturile.

De asemenea, participantii au avut parte de activitati interactive alaturi de partenerii nostri: S-au jucat la Xbox la standul Pur (Henkel), au luat parte la demonstratii de produs, au castigat carti, au testat noul produs 3in1 cu zahar brun de la Nescafe, au descoperit serviciile Provident si au intrat in cursa pentru premii oferite de 3M si Scotch-Brite, Henkel, iar in cea de-a doua zi a evenimentului, au putut castiga un telefon Sunny V38 de la E-Boda, produse de la Titan si de la Ristorante Dr. Oetker. Multumim si partenerilor de la Staropramen, Provident, Vivat si Dwyn pentru sprijinul acordat.

Te asteptam si pe pagina de Facebook oficiala a Caravanei pentru a descoperi ultimele noutati.