Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, sa participe la Atelierele de Quilling - Tablouri de toamna, organizate in perioada 1 - 5 septembrie 2014, intre orele 16,00 si 18,00.

Ateliere de quilling - Tablouri de toamnaFoto: antipa.ro

In cadrul Atelierelor de Quilling, copiii vor invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea tablouri cu flori si peisaje de toamna. Participand la aceste ateliere, cursantii vor avea ocazia sa se convinga de faptul ca pot crea lucruri minunate si in acelasi timp isi pot dezvolta un hobby pe care il pot exersa apoi si in familie.

Atelierele sunt structurate in 5 sedinte, care se vor desfasura de luni pana vineri, intre orele 16.00 - 18.00 si vor fi sustinute de catre Daniela Stanciu - trainer cursuri si ateliere Aventura Dezvoltarii.

Costurile de participare sunt de 190 Ron/participant, iar inscrierile se pot face in limita a 15 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa

Informatii suplimentare despre programele educationale ale Muzeului: Florentina Purdescu, e-mail: florentinap@antipa.ro, 0729.074.127

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, MediaIQ, Delaco Fan Branza

Partener stiintific: DaVinci Learning

Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, EduRomania - Portalul educatiei din Romania.