Genurile alternativ, indie, post punk, dub, hardcore, drum and base si in general tot ce inseamna muzica necomerciala, vor fi reprezentate pentru a doua oara la Sibiu, intr-un eveniment dedicat. "Focus Festival" revine in Piata Mica din Sibiu in perioada 12 - 14 septembrie. Spre deosebire de editia precedenta, evenimentul se va desfasura pe o singura scena, amplasata in Piata Mica, pe care vor urca, in cele trei zile de festival: Dekadens, After What, Kumm, Coma, Changing Skins, Light's Out, Omul cu sobolani, Junkyard Heroes, I'm The Trip, Domino si Gojira & Planet H. DJ, reprezentanti ai genurilor "dub" si "drum & base", vor incheia fiecare seara de festival: Gojira & Planet H, Adub, Vlad F, Chris, DJ CampSauvage si New Disorder.

Focus Fest 2014Foto: webPR.ro

OCS - Pandora

Pentru a respecta noile reguli de organizare a evenimentelor in centrul istoric al orasului Sibiu, la aceasta editie toata lumea este binevenita, intrucat nu va fi perceputa taxa de intrare.

"Focus Festival" aduce un aer "fresh" in spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzica clasica, toate se regasesc pe agenda culturala a orasului, mai putin acest curent alternativ care, in mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, castigand in ultimii ani din ce in ce mai multi adepti. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafata acest gen muzical si a oferi un loc de intalnire pentru cei care fac parte din aceasta comunitate alternativa.

Mai multe detalii despre eveniment vor fi prezentate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FocusFestivalSibiu

Focus Festival este un eveniment organizat de Asociatia Focus Sibiu si Grey Projects si cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Partener media: Rock FM