Evgeni Plushenko, cel mai premiat si iubit patinator al tuturor timpurilor, revine pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, cu cel mai impresionant program al sau, intr-un show mai stralucitor ca niciodata: Kings On Ice Olympic Gala! Regele ghetii a declarat ca este nerabdator sa ajunga la Bucuresti si sa se reintalneasca cu "publicul sau numarul 1" pe care il iubeste enorm.

KINGS ON ICE - Octombrie 2014Foto: webPR.ro

Recunoscator fiind pentru sustinerea si aprecierea primita, acesta s-a pregatit pentru a oferi capitalei cel mai spectaculos numar al sau! Supranumit Regele ghetii, Plushenko a fost medaliat de mai bine de 50 de ori cu aur, reusind sa stranga in palmaresul sau titluri importante la competitiile nationale si internationale. De 4 ori medaliat la Jocurile Olimpice, de 3 ori la Mondiale, de 7 la Europene, detinand 4 Grand Prix Final si fiind de 10 ori campionul Rusiei, indragitul patinator va aduce in premiera pentru publicul din Romania o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din intreaga sa cariera.

Mai in forma si mai plin de energie ca niciodata, Regele ghetii, Evgeni Plushenko revine la Bucuresti in cadrul Galei Olimpice Kings On Ice, pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta. Ultimele bilete pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei. Biletele deja achizitionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 aprilie 2014 raman valabile pentru data de 7 octombrie.

Mesajul lui Evgeni Plushenko pentru publicul roman