Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti (Marvel) si Guillermo Ortego (Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale.

Noah-Bradley MoatFoto: webPR.ro

Este cunoscut pentru cartile Magic: The Gathering, dar si pentru impresionantul proiect "The Sin of Man" - un mix rafinat de elemente antice si futuristice ce se intrepatrund intr-o lume fantastica primordiala. Proiectul contine si o poezie epica scrisa de Noah intitulata "The Nine Children of God" ale carei versuri sunt intrerupte de fragmente grafice din imaginarul artistului. Noah si-a dorit pe la 18 ani sa devina programator si dezvoltator de jocuri video, dar pasiunea pentru arta a fost mai puternica si, din fericire pentru public, a triumfat. La inceput, lumile sale fantastice erau reprezentate in clasicele picturi pe ulei, insa acum foloseste mai mult "pensule" digitale pentru a da viata universului sau.

Pasionatii de arta care vor veni la Ice Comic Con vor avea multe de invatat din experienta lui Noah, in special sfaturi de viata. Artistul a si scris un manifest in care indeamna tinerii sa nu urmeze rigorile desuete ale scolilor traditionale de arta si sa isi urmeze propria imaginatie. Noah detine si un site educativ numit "The Art of Freelancing".

Ice Comic Con este versiunea limitata a unuia dintre cele mai mari evenimente cu plata din Romania si singurul de acest gen din partea noastra a continentului, East European Comic Con. Din ideea de a crea un cadru intim pentru a facilita o apropiere mai mare intre artisti, expozanti si public, Ice Comic Con se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 14-16 noiembrie. Biletele sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate din reteaua My Ticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.