Cel mai nou spectacol de Craciun al lui HAVASI care a debutat cu un succes extraordinar, va ajunge in doar 10 zile la Bucuresti. Saptamana trecuta artistul a sustinut 4 concerte sold-out pe scena celei mai mari arene din Budapesta in fata unei audiente de aproximativ 50.000 de impatimiti ai artei, inregistrand un record uimitor in lumea muzicii clasice moderne.

HAVASIFoto: webPR.ro

Spectacolul HAVASI Symphonic va aduce magia Craciunului la Bucuresti pe 20 decembrie, fiind pregatite pentru publicul din Romania numeroase surprize in premiera: productia regizata de Brian Burke, unul dintre cei mai renumiti regizori de live entertainment din Statele Unite, cele mai recente compozitii ale artistului, solisti remarcabili din toate colturile lumii, prezenta pe scena a unui cor gospel cat si vocea Lion King prin invitatul special al show-ului – Lebo M. Acesta este nerabdator sa aduca vocea si spiritul Regelui Leu in fata publicului roman.

Concertul este cu atat mai spectaculos cu cat productia este uimitoare si din punct de vedere tehnic. La crearea instalatiilor video digitale au lucrat unii dintre cei mai buni designeri 3D din industrie timp de 12 luni, pentru a crea o atmosfera regasita doar in blockbuster-urile de la Hollywood. Programarea luminilor pentru scena a durat 650 de ore.

Cea mai mare productie HAVASI Symphonic si totodata unul din cele mai spectaculoase show-uri de Craciun va ajunge pe scena Salii Polivalente din Bucuresti pe data de 20 decembrie. Ultimele bilete mai pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, si online de pe www.myticket.ro.

VIDEO Trailer : http://youtu.be/KpUeYLPZ4l8

VIDEO trailer Special Guest: https://www.youtube.com/watch?v=uTR5FrWLgiI