Cei care raman in Bucuresti in perioada Craciunului au de unde alege daca vor sa isi petreaca timpul liber la cinematograf, la concerte, in targuri special organizate sau la patinoar, scrie Agerpres.

CINEMA

De miercuri pana duminica ruleaza filme in cinematografele Grand Cinema din Baneasa, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Cinema City Cotroceni, Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, Cine Grand Titan, Glendale Studio.

Printre productiile pe care le puteti vedea se numara filmul romanesc "Alt Love Building", "Annie", Happy New Year (Misiunea: Un An Nou Fericit!), The Hobbit: The Battle of Five Armies (Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri), Dumb and Dumber To (Mai tantalau, mai gogoman), St. Vincent, Nightcrawler (Pradator de noapte), Horrible Bosses 2 (Sefi de cosmar 2), The Penguins of Madagascar (Pinguinii din Madagascar).

TEATRU

Teatrul National Bucuresti gazduieste reprezentatii doar sambata si duminica, pe 27, respectiv 28 decembrie, cand puteti merge la urmatoarele piese: Dumnezeu se imbraca de la second-hand, Allegro, ma non troppo, Cinci femei de tranzitie si Fata din curcubeu. Si Teatrul Tandarica Bucuresti va avea reprezentatii pe 27 si pe 28 decembrie: "Printesa si Broscoiul", respectiv "Lampa lui Alladin".

La Godot Cafe Teatru puteti merge vineri, 26 decembrie, pentru spectacolul "Freak Show", de la ora 22:00.

CONCERTE

Duminica, 28 decembrie, Ana Moura va sustine un concert fado de Craciun la Sala Palatului, la ora 20:00.

TARGURI

Targul de Craciun al Bucurestiului (Bucharest Christmas Market), pana pe 29 decembrie, in Piata Universitatii (esplanada cu statui) si Parcul Cismigiu, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArt ¬ Centrul de Creatie, Arta si Traditie.

Targ cu produse traditionale, dulciuri de casa, produse handmade, decoratiuni si aranjamente - Liberty Center Mall, pana pe 28 decembrie la ora 18:00. Targul Carturestilor, pana pe 31 decembrie, la ora 22:00, la libraria Carturesti Verona - carti, ceaiuri, dulciuri, jocuri si jucarii. Santa Claus Kingdom, in Atlas Business Center, pana pe 7 ianuarie 2015. Le aduce bucurestenilor prima partie de schi acoperita, patinoar acoperit, carusel, zona de karting, trambuline si jocuri gonflabile.

Este deschis zilnic pana la ora 21:00.

Expozitia foto-documentara "Decembrie '89. 25 de ani de libertate", intre 17 decembrie si 1 martie, la terasa MNIR, dinspre Calea Victoriei. Marcheaza implinirea a 25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Expozitia "Minunata lume a basmelor si povestilor", intre 22 decembrie si 31 ianuarie la MNIR. Include o editie speciala a "Luceafarului", de Mihai Eminescu, si un volum de "Basme", de Hans Christian Andersen, din biblioteca regala de la Castelul Bran.

PATINOARE

Afi Palace Cotroceni - Pe 24 si 25 decembrie programul este de la 10.00 la 21.00, respectiv de la 14.00 la 1.00. Vineri, programul este de la 10:00 la 1:00, sambata de la 12:00 la 1:00, iar duminica de la 12:00 la miezul noptii. Pentru patinoarul din Parcul Cismigiu programul special de sarbatori este urmatorul: joi, 25 ianuarie, de la 16:00 la 24:00 La patinoarul din Herastrau programul este de la 10:00 la 21:00 in fiecare zi.

Patinoarul din Drumul Taberei are urmatorul program in perioada Craciunului: joi, 25 decembrie, de la 12:00 la miezul noptii.