In perioada 8-10 mai se va instaura alerta de gradul zero in Romania intrucat un gladiator orc si asasin vine la Bucuresti. Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes Spartacus, vine la East European Comic Con pentru o intalnire memorabila cu fanii. Actorul de origine neo-zeelandeza are o apetenta pentru rolurile negative, fiind cunoscut si pentru rolul lui Azog, liderul orcilor din seria Hobbitul a carui interpretare a fost indelung laudata de Peter Jackson. Mai mult, Manu i-a dat viata si legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes Arrow.

Manu Bennett - CrixusFoto: webPR.ro

Lista sa de lung metraje include si mult premiatul "Lantana", "The Marine", unde il are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, "The Condemned", dar si apreciatul film japonez "Tomoko".

Pe de alta parte, Kevin Sorbo nu mai poate lua eveniment din cauza unor filmari survenite chiar in acea perioada. Actorul american a tinut sa transmita un mesaj video fanilor sai, care este disponibil aici. Kevin a declarat ca si-ar fi dorit foarte mult sa isi cunoasca fanii din Romania si a promis ca va face tot posibilul pentru a veni la editia din 2016 a East European Comic Con, avand in acest sens tot sprijinul organizatorilor. In zilele urmatoare se vor anunta si alte nume importante din lumea fascinanta a filmelor si serialelor care se vor alatura lui Manu Bennett si Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din Game of Thrones).

Creative Monkeyz si Sector 7 sunt primele celebritati din mediul online care vor fi prezente pe scena East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Organizatorii au pregatit celor aproximativ 35.000 de vizitatori asteptati, pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, si o competitie regionala de gaming, precum si o intreaga zona destinata jocurilor video in care se vor putea testa cele mai noi aparitii, concursuri de cosplay in care oricine se poate transforma in personajele lor preferate, quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo in perioada 8-10 mai si este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.