"Exista un loc in Bucuresti unde, daca iti comanzi o bere, o cafea sau un cocktail, "marfa" iti vine servita la masa cu trenul. E un local in care pasiunea pentru trenurile in miniatura se impleteste cu berea buna si paharul de vorba", scrie blogul Bucuresti. Acum.

Locul unde berea se serveste cu trenuletulFoto: Bucuresti. Acum

Pe langa fiecare masa trece cate o linie de tren, iar toate mesele sunt gandite ca niste gari, fiecare cu denumirea sa. Asa ca avem gara Comarnic, gara Busteni, Sinaia si tot asa, pana ajungem la Brasov.

Clientul apasa un buton ca sa cheme drezina care ia comanda, iar fiecare comanda vine apoi de la bar incarcata pe un tren. Clientul ridica "marfa" din tren, apasa un buton si elibereaza magistrala mai departe pentru alte curse.

Apropo, pana si modul de comandare beneficiaza de inspiratie... feroviara. Toate produsele din meniu sunt tiparite pe biletele, pe categorii si in diferite cantitati (1X, 2X, 3 X, 4X), iar musafirul foloseste un cleste de capsat biletele, ca nasul in tren, sa isi selecteze comanda. Apoi, clientul cheama trenul de comanda, "urca" in vagon biletul compostat si asteapta sa-i vina marfarul cu cele alese.

Integral pe blogul Bucuresti. Acum