Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Golan, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Dj K-LU si Ok Corral vin la prima editie Fish Eye Fest, festival cu intrare libera ce va avea loc pe 1 si 2 mai, in Vama Veche. Un eveniment organizat de Asociatia Ad Patres.

Fish Eye FestFoto: webPR.ro

Fish Eye Fest este o experienta cultural - alternativa, un punct de plecare in reconstructia identitatii locale a zonei costiere sud dobrogene in jurul comunitatilor locale de pescari si a patrimoniului cultural si natural al zonei. Cu un line-up eclectic, compus din 10 trupe si artisti cu stiluri diferite, de la EDM si rock alternativ la pop, Fish Eye Fest va ridica nivelul decibelilor pe plaja din Vama Veche in fiecare zi de la ora 15.30 pana la rasarit. Doua scene, langa Stuf (Main Stage - muzica live) si langa Amphora (teatru, poezie, folk, pantonima, dansuri, stand-up, improvizatie) si o zona special amenajata pentru relaxare, cu beanbags, completeaza harta primei editii.

Timp de doua zile ce se anunta insorite, miile de week-end-eri din Vama Veche vor mai avea de descoperit la Fish Eye Fest asocieri inedite dintre arta si traditia pescuitului, turismul cultural si istoria locala, dar si reinterpretari suprinzatoare nascocite de artistii din festival. Fish Eye Fest include workshopuri de arta culinara, fotografie, desen, pictura, creative writing si ceramica rece, expozitii de fotografie si taxidermie, demonstratii de live painting, instalatii, seminarii avand ca teme istoria locala si ariile protejate din zona Dobrogea Sud, precum si corturi ale ONG-urilor si asociatiilor ce militeaza pentru valorificarea patrimoniului natural si cultural al zonei Dobrogea Sud in vederea relansarii economiei locale. O parte dintre manifestari au loc indoor, in cluburile consacrate din Vama Veche. Programul workshopurilor si expozitiilor va fi disponibil online incepand de pe 14 aprilie.

Program concerte open-air (Main Stage / Stuf)

Vineri, 1 Mai

We Singing Colours

Toulouse Lautrec

ROA

Les Elephants Bizarres

Dj K-LU

Sambata, 2 Mai

Byron

Robin and the Backstabbers

Golan

Alternosfera

Ok Corral