"Patru jurnalisti si un inginer deschid un pub. Si nu e banc, desi carciuma se numeste... Trollo Pub. Se deschide sambata, iar dupa ora 19:00, Maria Raducanu va sustine un concert de jazz."

Gradina Trollo PubFoto: webPR.ro

De sambata, 11 iulie, intr-o casa racoroasa construita in perioada interbelica si o gradina multicolora, Trollo Pub isi intampina musteriii in aer de vacanta, pe Soseaua Viilor numarul 11. Pentru seara inaugurala, berea este deja pusa la rece, se pregateste limonada, iar de la ora 19:30, Maria Raducanu canta si ne incanta in primul concert la Trollo Pub. Asa cum va asteptati, intrarea este libera!

Petrecerea continua duminica, cu o noua serie de recitaluri live. Vom divulga sambata numele artistilor care ne vor vizita in cea de-a doua zi de existenta, dar putem sa va spunem de pe-acum ca muzica de calitate este o lege nescrisa la Trollo Pub... inca dinaintea deschiderii :)

Trollo Pub s-a nascut din pasiunea comuna a cinci prieteni si se doreste a fi o alternativa la zgomotul orasului, la aglomeratia din Centrul Vechi si la muzica de proasta calitate care tinde sa ne ia in stapanire urechile. Trollo Pub este spatiul dedicat consumatorilor de muzica live, teatru, proiectii, expozitii foto si alte evenimente, sau, pur si simplu, celor care vor sa evadeze din jungla de beton.

Un loc: Trollo Pub, Soseaua Viilor 11

Doua zile: 11 si 12 iulie

Invitati: Maria Raducanu & Friends

Taxa de intrare: un zambet si cheful de distractie

Si o invitatie oficiala la evenimentele de sambata si duminica:https://www.facebook.com/events/1592162917714880/

PS: avem si un colt cu nisip, sezlonguri si un hamac pentru cei care au Vama in suflet :)