"De la concertul Roger Waters nu am mai vazut o asa mobilizare de pareri pe toate canalele online ca dupa concertul Robbie Williams de aseara (vineri seara - n.red.). A fost un eveniment memorabil, pe care eu il pun alaturi de momente precum Bon Jovi, AC/DC, Depeche Mode (al doilea), Manu Chao (Bestfest), The Prodigy (primul) si Metallica (primul). Dar a fost si exemplul care ne-a aratat ca Bucurestiul nu este pregatit pentru un astfel de eveniment", scrie Cristian Manafu, consultant in social media si comunicare online, pe blogul sau.

El arata ca locul desfasurare al evenimentului, Piata Constitutiei, a gazuit in trecut concerte si alte evenimente, dar niciodata o manifestare de asemenea amploare. Iar vineri seara a aratat ca exista o limita de participanti (sa zicem de 50.000 de persoane), pe care autoritatile ar trebui sa o impuna, iar organizatorii sa o respecte.

In ceea ce priveste organizarea concertului, participantii s-au plans ca nu au existat suficiente puncte de hidratare, in conditii de temperaturi ridicate, apropiate de cele caniculare.

Citeste articolul integral pe Manafu.ro.