Lili Sandu revine in lumea muzicii cu un sound fresh, un look de diva si un album, la care s-a lucrat douasprezece luni, in Franta, intitulat "Under My Soul". Dupa ce a pus muzica pe locul doi, pentru o perioada in favoarea carierei in televiziune, artista revine cu un nou proiect muzical - un album dinamic, dar romantic in acelasi timp, reprezentand progres de la ultimul sau superhit, “Aproape de tine”, lansat in 2005.

“Am dorit sa sune foarte bine, sa fie incarcat de emotie si sa transpuna sentimente variate” a declarat artista.

Albumul contine 12 piese, in limba engleza, creatii ale unor compozitori si textieri francezi, precum Nicky Baker, Didier Atlan, Bruno Linck, Michael Giorgi, Cedric Sheitan Ratanga si reprezinta o radiografie a sufletului artistei care s-a regasit in muzica sa, potrivit unui comunicat de presa.

“All That You Wanted”, “It’s the Right Time”, “You”, “I Don’t Care”, “Steps”, “Never More” sau “When You’re Down" sunt doar cateva melodii care se regasesc pe noul album semnat Lili Sandu. Desigur, albumul include si hitul “Jump”, primul extras pe single, care a fost intens promovat printr-un videoclip realizat integral in Franta, in regia binecunoscutului Stephan Lionardo.

“Am devenit o adevarata perfectionista. Am muncit mult la acest album, pentru ca am vrut sa fie foarte bun, si am lucrat la fiecare detaliu in parte” a completat Lili Sandu.