Sambata va invitam la o seara presarata cu muzica live, asezonata cu acorduri de jazz si blues, plus alte licori menite sa potoleasca orice sete. WestSide Duet este proiectul de suflet al celor doi artisti si prieteni din componenta, Paul Simon Esperando - chitara si voce - si Dan Hagiolu - voce.

WestSide Duet in gradina Trollo PubFoto: Hotnews

Ei se intorc sambata la Trollo Pub si ne canta piese din repertoriul nemuritorilor Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, B.B.King, Bobby Darin si nu numai.

Cand: sambata, 12 septembrie, ora 19:30.

Unde: Trollo Pub, Soseaua Viilor 11. (Colt cu strada Nasaud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piata Unirii.)

Suportul artistilor: 10 lei, platibili la intrare.

Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare, la 0720 033 993.

Mai multe detalii aici.

When Violin Meets Guitar revin in Trollo Pub, marti, de la ora 19.30

Pentru a doua oara, ne bucuram la Trollo Pub de proiectul acustic al muzicienilor Cristian Horia si Emilian Florentin Gheorghe, When Violin Meets Guitar. Intrarea este libera.

Doi muzicieni indragostiti de instrumente oarecum rivale, dar colaboratori in acest proiect acustic, canta Enescu, Vivaldi, Bach, Piazzola, Brahms, Mancini, Brubeck, Jobim, Django, Zeppelin, Purple, Queen, Floyd, dar si piese celebre din folclorul romanesc. When Violin Meets Guitar se danseaza pe muzica clasica, rock, hore si cate si mai cate!

Cand: Marti, 15 septembrie, ora 19:30.

Rezervari: 0720 033 993

Mai multe detalii aici.