Parlamentul si Guvernul Local al Tinerilor sector 2 vor organiza duminica, in Parcul Obor, ultima editie din acest an a Targului de manuale la preturi reduse, destinate elevilor claselor IX-XII, informeaza Agerpres.

"Aflat la cea de-a VI-a editie, Targul de manuale este un prilej de educatie pentru liceeni, acestia fiind dornici sa-si puna in valoare arta negocierii pentru vanzarea propriilor manuale acelora care au nevoie de ele in noul an scolar", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei sectorului 2.

Potrivit sursei citate, micii intreprinzatori vin astfel in sprijinul mai tinerilor lor colegi care isi pot procura manualele de care au nevoie, la preturi accesibile oricarui buzunar, iar ei, la randul lor, vor obtine banii necesari pentru achizitionarea noilor carti de studiu.

Pe aleile parcului Obor sunt instalate 22 de standuri la care vand manuale doar elevii de la liceele si colegiile nationale din sectorul 2 si pe care le pot cumpara elevi din toata Capitala, parinti, prieteni si bunici, actiunea urmand sa se incheie dupa ziua de maine, duminica, 27 septembrie a.c., mai precizeaza comunicatul citat.

Targul de manuale din Parcul Obor este deschis intre orele 10,00 - 15,00.