Orchestra simfonica Johann Strauss Ensemble pregateste un concert la Teatrul National Bucuresti, in data de 21 decembrie. Repertoriul, format din lucrari celebre al familiei de compozitori Strauss, Mozart, Haydn si Beethoven, alaturi de sunetul unic austriac, precum si o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre. O nota inedita este data de charismaticul dirijor Russell McGregor, acesta fiind si prim-solistul ansamblului. El a avut ocazia sa ii acompanieze si “dirijeze” pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras si Placido Domingo.

Conform unui comunicat de presa, pentru spectacolul de la ora 20.30 au fost puse in vanzare ultimele 50 de bilete, iar organizatorii au hotarat sa mai ofere o posibilitate iubitorilor de muzica din Bucuresti. Ei au mai pus in vanzare o serie de bilete pentru inca un spectacol, ce va avea loc in aceeasi zi si in aceeasi locatie, de la ora 17.30.

“Concertul Johann Strauss Ensemble este un eveniment de prima clasa, toate recomandările creează premiza unui spectacol de mare valoare, de care se vor bucura toţi cei prezenţi la acest eveniment”, a declarat George Weiner, CEO Reţeaua Bilet.ro.

Biletele pentru acest al doilea concert au urmatoarele preturi: 140 lei in sectorul VIP,90 lei Categoria 1, 60 lei Categoria 2, 40 lei Categoria 3 si 14 lei pentru strapontine.

Biletele pentru spectacolul de la orele 17:30, se gasesc la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti, magazinul Muzica, Music Shop, casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea si Flanco Dorobanti si online exclusiv in reteaua Bilet.ro.

Spectacolul "Best of Vienna" face parte dintr-un turneu national, artistii concertand pe 13 decembrie la Iasi, pe 14 la Cluj, 15 Sibiu, 16 Timisoara, 17 Arad, 18 Ramnicu Valcea, 19 Craiova, 20 Otopeni si pe 21 decembrie la Bucuresti.