Luni, 3 decembrie, la Sala Palatului a avut loc concertul "Balade speciale" sustinut de Stefan Hrusca, dupa cativa ani de cand nu a mai concertat in tara. Dupa ce in urma cu aproximativ trei saptamani artistul a lansat albumul de balade, acum a dorit sa le interpreteze in fata spectatorilor. Albumul "Balade speciale" contine 11 piese, compuse de catre regretatul poet George Tarnea, un foarte bun prieten al lui Stefan Hrusca.

La inceputul spectacolului artistul a interpretat melodia "Un copac cu flori", urmand balade precum "Balada ultimului cuvant", "Balada daruirii", "Balada ingaduintei", "Balada fetei de fragi". Apoi a avut loc un moment emotionant, care a starnit ropote de aplauze din partea publicului, momentul in care Hrusca a cantat melodia "Ruga pentru parinti", o melodie dupa versurile lui Adrian Paunescu.

O fetita a urcat pe scena si i-a inmanat artistului un buchet de flori, dand curaj apoi mai multor spectatori sa ii urmeze exemplul.

"Mi s-a marit inima in piept" a declarat artistul vazand entuziasmul oamenilor din sala.

In timpul concertului artistul si-a indemnat fanii sa ii trimita e-mailuri, cu parerile si gandurile lor, la adresa stefan@hrusca.com, promitand ca va raspunde tuturor, adaugand ca spera sa nu adoarma in fata calculatorului.

Dupa un moment de pauza pe scena au urcat un grup de colindatori, deschizand partea mai emotionanta din spectacol prin cateva colinde si care i-au facut intrarea lui Hrusca prin "Primiti colinda lui Stefan?".

Apoi Stefan Hrusca a interpretat colinde precum "Deschide nana usile", "Sculati boieri", "Cerul si pamantul", "Sfanta-i seara de Craciun", "Trei pastori", "Afara ninge linistit", "O ce veste minunata", colinde care, dupa cum spune artistul, l-au insotit din 1990.

Spre sfarsitul spectacolului artistul a anuntat ca va urma o perioada in care va sustine concerte prin tara, in orase precum Cluj, Brasov, Targu Mures, Timisoara, Satu Mare si Petrosani. Apoi va sustine un concert la Bruxelles, dupa ce in urma cu cativa ani a fost foarte bine primit de romani de acolo, urmand pe lista sa inca 9 concerte in Spania.

"Daca aveti rude, copii, neamuri sa-i anuntati ca vine Hrusca sa-i colinde", acesta a fost indemnul artistului pentru public.

Dupa spectacol a urmat un moment in care artistul s-a intalnit cu spectatorii, au dat mana si a semnat autografe.